Waatea Icy

17775 kr

Gjuten Polyeten (PE) med dubbla väggar i livsmedelsgodkänd, robust, tålig och UV-beständig plast. Isolering i skummad Polyuretan (PUR) och ett isolerande lock ger en badtunna som fungerar som en termos. Det är det som gör att vattentemperaturen håller sig länge, varmt som kallt, också mellan baden. Vid nästa bad fyller du på med is eller hett vatten efter behov. Utlopp med popupventil i botten gör tömning och rengöring till en enkel sak.

Alla delar är utvecklade, testade och producerade i EU och vi lämnar 5 års garanti.

Waatea Icy kallbadtunna är så lätt att använda att den passar överallt. Det behövs ingen installation och ingen el, det enda som krävs är ett underlag som klarar vikten på totalt cirka 500 kilo och att badtunnan står stadigt.
Plasten i kallbadtunnan är seg och köldtålig, därför kan den stå utomhus året om.
Waatea Icy kallbadtunna är smidig att använda i vardagen, lätt att underhålla och rengöra. Med en höjd på 80 centimeter är det enkelt att komma i och ur badtunnan.

100% nöjdhetsgaranti, öppet köp i 30 dagar. 5 års garanti.

Livsmedelsgodkänd
plast

Framtagen och producerad
i Sverige

Lätt att tömma

Stilren design

Välisolerad och håller
vattentemperaturen länge

Isbad

De senaste åren har intresset för iskalla vinterbad växt snabbt, många upplever att de mår bättre av de kalla baden. Det finns inte mycket forskning ännu, men studier vid bland annat Helsingfors universitet har visat på flera positiva hälsoeffekter. Bland annat upplevde deltagarna i en studie att de blev gladare och att spänningar, stress, trötthet och smärta minskade. Samma studie visade också att vinterbad verkar kunna lindra smärta och inflammation hos reumatiker. Hos elitidrottare har det blivit allt populärare med isbad de senaste åren för att främja återhämtningen efter match/hård träning. Spännande forskning pågår inom det området.

Hållbarhet

Waatea Icy kallbadtunna produceras av ett Svenskt företag i EU, den har hög kvalitet och lång livslängd, helt enkelt en produkt du kan lita på. Därför ger vi 5 års garanti på våra produkter. Den livsmedelsgodkända plasten är återvinningsbar.

Produktspecifikation

Vikt 45 kg
Väggtjocklek

5-8 cm. Polyetenets tjocklek ca 4-8 mm

Yttermått

Längd 120 cm, bredd 80 cm, (kan öka något med tiden), höjd 80 cm, Baddjup 70 cm

Vikt

45 kilo, inklusive lock och kapell. Vattenfyllt och med en badande blir vikten strax under 500 kg.

Färg

Ljusgrå granit

Levereras med

Isolerande lock och kapell

Temperatur

Badtunnan tål 45 grader varmt vatten

Material

Badtunnan är tillverkad av livsmedelsgodkänd, UV-beständig polyeten, gjuten i ett stycke. Isoleringen är av skummad PUR. Locket är tillverkat av polyeten med slutna celler i 2 delar som sätts ihop, det är UV-stabiliserat och vattensäkert, 50 mm tjockt. Kapellet består av polyester och PVC, det är UV-stabiliserat och mögelresistent

Produktion

Producerad av Svenskt företag i EU.

Garanti

5 år

Hållbarhet

Hela badtunnan går att återvinna

Livsmedelsgodkänd
plast

Lätt att tömma

Tillverkad och framtagen
i Sverige

Stilren design

Välisolerad och håller
vattentemperaturen länge