Waatea kallbadtunna

7956 kr

Uppfriskande kallt eller avslappnande varmt? Med Waatea kallbadtunna har du alltid nära till ett bad. Ett isbad på altanen, i fjällstugan, utanför bastun, bredvid bubbelpoolen – eller varför inte ta ett varmt bad under stjärnorna en iskall vinterkväll?

Stilrena Waatea kallbadtunna är ett enkelt sätt att bada i just den temperatur du gillar, året om. Du fyller badtunnan med iskallt eller hett vatten, allt efter önskemål och säsong. Sedan är det bara att sjunka ner i badet och njuta.

Levereras med bottenpropp, isolerande lock och kapell.

7 i lager

100% nöjdhetsgaranti, öppet köp i 30 dagar. 5 års garanti.

Livsmedelsgodkänd
plast

Framtagen och producerad
i Sverige

Lätt att tömma

Stilren design

Välisolerad och håller
vattentemperaturen länge

Konstruktionen med dubbla väggar i livsmedelsgodkänd, robust, tålig och UV-beständig plast, kvalitetsisolering i polystyren och ett isolerande lock är unik, och ger en badtunna som fungerar precis som en termos. Det är det som gör att vattentemperaturen håller länge, varmt som kallt, också mellan baden. Vid nästa bad fyller du på med is eller hett vatten efter behov. Utlopp med en vanlig propp i botten gör tömning och rengöring till en enkel sak. Alla delar är utvecklade, testade och producerade i Sverige och vi lämnar 5 års garanti.

Waatea kallbadtunna är så lätt att använda att den passar överallt. Det behövs ingen installation och ingen el, det enda som krävs är ett underlag som klarar vikten på totalt cirka 300 kilo och att badtunnan står stadigt. Läs mer

Produktspecifikation

Väggtjocklek

45 mm

Vikt

25 kilo, inklusive lock och kapell. Med 200 liter vatten i badtunnan blir vikten 225 kilo. Till det kommer vikten från den som badar, räkna med totalt cirka 300 kilo

Färg

Livfull granit, färgen kan variera något mellan produktionstillfällena, varje badtunna är unik

Levereras med

Bottenpropp, isolerande lock och kapell

Temperatur

Badtunnan tål 50 grader varmt vatten

Säkerhet

Efter badet ska locket och kapellet sättas på badtunnan. Spänn kapellets rem hårt

Material

Badtunnan är tillverkad av livsmedelsgodkänd, UV-beständig polyeten, gjuten i ett stycke. Isoleringen är tillverkad av polystyren. Locket är tillverkat av cellpolyeten med slutna celler, det är UV-stabiliserat och vattensäkert, 50 mm tjockt. Kapellet består av polyester och PVC, det är UV-stabiliserat och mögelresistent

Produktion

Producerad i Sverige

Garanti

5 års garanti

Hållbarhet

Hela badtunnan går att återvinna

Livsmedelsgodkänd
plast

Lätt att tömma

Tillverkad och framtagen
i Sverige

Stilren design

Välisolerad och håller
vattentemperaturen länge

Vad andra säger om Waatea kallbadtunna

{Så otroligt skönt att alltid ha tillgång till ett kallbad då jag nästan varje morgon sitter i badtunnan och mediterar i några minuter! Det är den bästa starten på dagen för att fånga dagen. Tack för att ni skapar en så otrolig produkt!!
5
Fia A.
{Jag använder Waatea kallbadtunna som en avsvalkningspool för att kyla ner mig och få igång blodcirkulationen när jag badar bastu eller använder min bubbelpool. Med Waatea kallbadtunna kan jag få mina basturitualer att vara längre då jag kan blanda varmt och kallt vatten utan att ha en sjö eller snö nära. Lysande!
5
Annika C.
{Waatea kallbadtunna är fantastiskt härlig. Snygg på verandan vid bastun och lätt att ta sig i. Det blir en meditativ stund i tunna med iskallt vatten. Nu kan man äntligen få till kallbad varje dag.
5
Gunnel W.
{Waatea kallbadtunna är verkligen en investering i ditt välbefinnande! Efter ett kallt bad känner man sig dessutom så klar i huvudet och en värmande känsla i hela kroppen. Som ny kallbadare har jag vant mig vid en sjunkande temperatur varje dag och jag sover bättre med min nya rutin. Helt underbart!
5
Sofia S.